E- Twinning Projeleri

Mrt

eTwinning Proje Çalışmamız başladı: Going to The Sustainable Future. Proje Koordinatörlerimiz ve ortaklarımızla ilk toplantımızı gerçekleştirdik

May

Mersin ili Mezitli ilçesi eTwinning projesi yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmeni Afife Nur Yılmaz Recycling With STEAM adlı eTwinning projesini tanıttı. Öğrencilere geri dönüşüm bilinci aşılamayı hedefleyen projede öğrencilerin Web2 araçlarıyla yaptıkları çalışmalar ve geri dönüşümden ortaya koydukları ürünler sunuldu. Öğretmenimize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

7.sınıf öğrencilerimizden eTwinnerlar Ayşegül Ur**_ Aslı Fu** Akran Eğitimi metodu ile teknolojiyi ders içeriği üretmek için nasıl kullanacağınızin canlı dersini bugün de başarıyla tamamladılar. Eğitimin üçünü çalışmasında Mentimeter ve Wortard web2 aracını her yönüyle tanıttılar. Mentimeter ve Wortart ile eğitimde etkileşimli uygulamalar yaptırdılar.Eğitim için Mentimeter'ı ve Wortart'ı nasıl kullanacağımız öğretttiler.Geleceğin sınıfları ile çağa uyumlu ders içerikleri geliştirmek için harcadıkları çaba ve gayret için emeği geçen öğretmenlerimiz Sevgi ÇELİK'e, Esin ŞAKAR'a, öğrencilerimize ve gönüllü katılımcılara teşekkür ederiz.

Nis

7.sınıf öğrencilerimizden eTwinnerlar Ayşegül Ur***_ Aslı Fu***** Akran Eğitimi metodu ile teknolojiyi ders içeriği üretmek için nasıl kullanacağınızin canlı dersini bugün de başarıyla tamamladılar. Eğitimin ikinci çalışmasında Canva web2 aracını her yönüyle tanıttılar. Canva ile eğitimde etkileşimli uygulamalar yaptırdılar.Eğitim için Canvayı nasıl kullanacağımız öğretttiler.Geleceğin sınıfları ile çağa uyumlu ders içerikleri geliştirmek için harcadıkları çaba ve gayret için emeği geçen öğretmenlerimiz Sevgi ÇELİK'e, Esin ŞAKAR'a, öğrencilerimize ve gönüllü katılımcılara teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 7.sınıf öğrencilerinden eTwinnerlarımız Ayşegül Urcan ve  Aslı Furuncu tarafından LearningApps Web.02 Aracının Tanıtımı çevrim içi olarak yapıldı. Özellikle uzaktan eğitimde teknolojiyi ders içeriği üretmek için nasıl kullanılacağı okul arkadaşlarına öğrettiler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz WEBA eTwinning projesi üyesi öğrencileri, Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız ile buluştu.Mars, Uzay, Nasa hakkında yeni ve doğru ve güvenilir bilgiler öğrendi.