Şbt

2020 Kodlama Haftası Mükemmellik Sertifikamızı aldık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Şbt

Erasmus+Mersin AB projeler ekibinin düzenlediği 'Project Market'ta Erasmus+ 2020 Ana Eylem 1 alanında hibe alan projemizin tanıtımı, okulumuz öğretmenlerinden Suzan Duran tarafından yapıldı.

Emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederiz.

Ock

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz  belge almaya hak kazandı.

Ock

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitimin başlamasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Selçuk, "2'inci dönemde salgının yolumuzdan çekildiği oranda okullarımıza döneceğiz. 15 Şubat'tan itibaren de sizleri okullarımıza çağırmak istiyoruz. Baharı okullarımızda hep birlikte karşılayalım niyetindeyiz" dedi. Bakan Selçuk, açıklamalarından sonra uzaktan bağlantı yöntemiyle öğrencilerle sohbet etti.

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Mezunlar buluşması ve Lise tanıtımlarının devamı, okulumuzdan önceki yıllarda mezun olan ve Sesim Sarpkaya Fen Lisesine yerleşen Ayşe Beyza YILMAZ, Havva Lütfiye CAN ve Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi' ne yerleşen Eylül YILMAZ' ın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı, uzaktan eğitim sürecinde zengin kaynaklarla destek sunmaya devam ediyor.  Bu kapsamda 5, 6,7 ve 8. sınıflar için hazırlanan Çalışma Fasiküllerinin üçüncü üniteleri öğrencilerin çalışmalarını pekiştirme süreçlerini kolaylaştırması için sunuldu.

Ara