T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / MEZİTLİ - 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

SLOGAN YARIŞMASI

Okulumuzun markalaşmasının önemini vurgulamak, dikkat çekilecek özelliklerini ve öğrencilerin alternatif potansiyellerini ortaya çıkarmak amacı ile Müdürlüğümüz bünyesinde slogan yarışması düzenlenmektir.

MERSİN MEZİTLİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ORTAOKULU SLOGAN YARIŞMASI SARTNAMESİ

  

AMAÇ

Okulumuzun markalaşmasının önemini vurgulamak, dikkat çekilecek özelliklerini ve öğrencilerin alternatif potansiyellerini ortaya çıkarmak amacı ile Müdürlüğümüz bünyesinde slogan yarışması düzenlenmektir.

 

KONU

Okulun, Öğrencinin ve Eğitimin önemini işleyen etkili bir slogan

 

KATILIM KOŞULLARI:

  1. Yarışmaya katılım ücretsizdir.
  2. Yarışmaya katılım gönüllülük esasına dayalıdır.
  3. Yarışma, tüm okul personeli ve öğrencilerinin katılımına açıktır.
  4. Katılım bireyseldir ve her kişi sadece bir slogan ile yarışmaya katılabilir. Yarışmaya slogan gönderen katılımcılar bu sloganların kendilerine ait, özgün eserler olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılır.
  5. Yarışmaya katılan sloganlar daha önce herhangi bir yarışmaya katılmamış, ödül almamış ya da herhangi bir iletişim ya da reklam kampanyasında kullanılmamış, özgün olarak üretilmiş sloganlar olmalıdırlar. Bu konu ile ilgili yasal sorumluluk katılımcılara aittir.
  6. Alıntı veya kopya olduğu, başka bir yarışmaya veya herhangi bir yayın grubuna gönderildiği tespit edilen eserler; 05.12.1951 tarihli ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince Yarışma Seçici Kurulu tarafından iptal edilir.
  7. Sloganın yazılacağı kâğıt A4 boyutlarında olacaktır (21x29,7 cm).
  8. Sloganlar Türkçe olacaktır.
  9. Sloganın yazılı olduğu kâğıdın arkasına, başvuran kişinin bilgileri yazılacaktır (Adı, Soyadı, T.C. Kimlik No, Telefon No, Sınıfı, Okul Numarası vb.)
  10. Bilgileri eksik olan ve 7 Ekim 2022 tarihinden sonra teslim edilen eserlere ilişkin yarışmacıların katılım talebi dikkate alınmayacaktır.
  11. Yarışma kurallarına uygun bulunmayan eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  12. Yarışmada derece alan eserlerin telif hakkı eser sahibine aittir. Bununla birlikte derece alan sloganlar, sahibinden izin alınmak koşuluyla, okulumuz tarafından etkinliklerde ve eğitim, tanıtım ve farkındalık arttırma faaliyetlerinde afiş, katalog, broşür, vb. her türlü tanıtım malzemelerinde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun ilgili maddelerinde belirtilen şekilde; işleme, çoğaltma, yayma, temsil, işaret, ses veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim hakkına sahiptir.
  13. Yarışmanın sonuçlarına yapılacak olan itirazlar, sonuçların yayımlanmasından itibaren en geç 2 (iki) gün içinde dilekçeyle okulumuza yapılabilecektir. Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır. Süresi içinde yapılan itirazlar 2 gün içinde Yarışma Seçici Kurulu tarafından değerlendirilerek itirazın sonucu ilgililere bildirilir.
  14. Okulumuz, yarışma şartnamesi ile ilgili her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  15. Yarışmaya katılanlar, bu şartnamede yer alan şartların tamamını kabul etmiş sayılırlar.

 

YARIŞMA TAKVİMİ:

  1. Sloganlar en geç 7 Ekim 2022 tarihinde saat 16:00'a kadar okulun idaresine iletilecektir.
  2. Yarışma konusu sloganlara ilişkin değerlendirme, Yarışma Seçici Kurulu tarafından 14 Ekim 2022 tarihine kadar yapılacaktır.
  3. Yarışma sonuçları, 17 Ekim 2022 tarihinden itibaren https://mezitli15temmuzsehitleri.meb.k12.tr/ web adresinde yayımlanacaktır.

 

SEÇİCİ KURUL

  1. Erhan ÇETİNKAYA - Müdür Yardımcısı
  2. Sevgi EŞKİ -  Rehber Öğretmen
  3. Esin ŞAKAR  - Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni
  4. Lütfiye DERİNÖZ  - Türkçe Öğretmeni
  5. Nazan AKBUDAK  - Görsel Sanatlar Öğretmeni

 

DEĞERLENDİRME

Seçici Kurul, belirlenen tarihlerde Okul Müdürü odasında toplanarak verilen eserleri birlikte değerlendirerek dereceye değer bulunanları belirler. Dereceye layık bulunan sloganlar kurumumuz web sayfasından belirtilen tarihte ilan edilecektir.

 

ESERLERİN İADESİ

Teslim edilen sloganlar arşivlenecektir. Sloganlar sahiplerine iade edilmeyecektir. Dereceye giren eserlerin basım, yayım ve telif hakkı Müdürlüğümüze aittir.

 

ÖDÜLLER

Slogan Yarışması´nda dereceye giren öğrencilere Katılım Belgeleri,  1. Olan yarışmacıya sürpriz ödül takdim edilecektir.

Okulumuz ödüller ve özelliklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.09.2022 - Güncelleme: 23.09.2022 15:23 - Görüntülenme: 970
  Beğen | 10  kişi beğendi