E-Güvenlik Politikası

15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu Müdürlüğü e-güvenlik çalışmaları ile internete girmeye, iletişim kurmaya, fotoğraf/video çekmeye ve ses kaydı almaya yarayan, akıllı tahta, her türlü bilgisayar (masaüstü, dizüstü, tablet, cep), cep telefonu, akıllı saat gibi teknolojik cihazları kullanırken; öğrencilerin, velilerin ve personelimizin korunması amaçlanmıştır.

İnternetin ve teknolojinin yaşamın önemli bir parçası olması sebebiyle, herkes riskleri yönetme ve strateji geliştirme yöntemlerinin öğrenilmesi konusunda bilinçlendirilmelidir.

Politikamız yöneticiler, öğrenciler, öğretmenler, veliler, diğer personeller ve okul ile etkileşime giren diğer kişiler için hazırlanmış olup, sorumluluk alanlarımızda geçerlidir.

E-Güvenlik Politikamız Millî Eğitim Bakanlığınca yayınlanan güvenli internet çerçevesi dahilindedir.

E-Güvenlik Politikamız ve Kararlarımız.pdf

Sosyal Medya Kullanımı Genelgesi.pdf